Category Archives: Interiør

Nå er det lenge siden jeg har blogget. Veldig lenge siden.

Men jeg har en viss skrivekløe for tiden, så da er vel dette en god anledning til å starte igjen.

Folk blogger ikke så mye nå til dags. Ikke vanlige folk i alle fall. De holder oss oppdatert på facebook og instagram og føler at det holder. Jeg føler og at det holder – for det meste. Men noen ganger har jeg lyst til å si litt mer, og jeg har ikke lyst til at det skal komme opp i en newsfeed. Cue blog.

Det beste med bloggen er at jeg kan bestemme selv hva jeg skal skrive om. Det trenger ikke å være interessant for noen andre. Det kan være en lang, ensidig samtale om dørgende kjedelige emner.

Jeg kan f.eks. skrive om Orla Kiely, en designer jeg har fått opp øynene for. Jeg kjøpte en notatbok med et av mønstrene hennes på. Den var omtrent sånn her:

Fin, ja? Og da vi flyttet inn i ny leilighet i mars fikk vi noen nydelige kopper i innflyttingsgave fra venner. De var sånn her:

Da vi var i Sør-Korea i vinter kjøpte jeg noen skjerf på salg hos Uniqlo. Det ene kan du se til venstre i bildet under:

Nå har jeg blitt ganske hekta på blad-mønsteret som hun er så kjent for, og på fargebruken hennes. Og så ser jeg plutselig at hun har begynt å designe møbler. Se på denne sofaen!

… og her ser du hjemme hos henne. Se så fint hun har det!

Sukk. Jeg slår fast at høst er jeg-vil-ha-dyre-møbler-tid for meg. Imorgen skal jeg på loppis for å døyve den verste investeringstrangen.

Absurd trøsteshopping

Jeg er litt influensk for tida, og siden jeg ikke kan trøstespise så har jeg trøsteshoppet litt kjøkkenstæsj istedet.

Jeg har kikket litt på denne den siste måneden, med nesten daglige turer til Kremmerhuset for å vurdere om jeg kunne kjøpe den eller ikke. Den riktige unnskyldningen har ikke dukket opp før nå. “Stakkars meg” er virkelig den beste rettferdiggjøringen man kan ha. Nå er jeg den heldige eier av denne:

Tekanne-elefant!

Jeg vet mange vil være uenige, men jeg synes den er _nydelig_. Nå har jeg bælmet nedpå med te i to dager bare for å kunne bruke den. :D Squee!

Lyst på noen dårlig ordspill attåt teen? Hva med… Te-lefant?