By:larm

I morgen skal jeg nedover til bylarm i Oslo. Hurra!

Skal holde foredrag på seminaret Teenage Kicks, som er i regi av Norsk rockforbund. Oppgaven min er å prate i ca 15 minutter om ungdomsarbeidet til Sortland Rockeklubb. I ettermiddag skal jeg kose meg med gamle bilder fra arkivet, og skrive ferdig foredraget mitt. Den gamle blabla-videoen vi laget for noen år siden tror jeg også jeg skal ha med, den med et historisk bilde av rødskolen. Hvis du ikke har sett den, så bør du ta en kikk nå. Rockeklubben har fostret så mange flotte ungdommer!

Mens jeg er i tigerstaden skal jeg selvsagt ta for meg av konsertene også. Gleder meg ekstra mye til å se islandske Hjaltalin. Jeg kjøpte plata deres på en platesjappe i Neskaupstadir i fjor vår (på anbefaling fra en ekte islending, hehe) og hørte masse på den mens jeg kjørte langtur ut til en av Øst-Islands utkanter. Denne låta festet seg med en gang, og har fått noen gjennomhøringer også etter at jeg kom hjem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>