Ukas album: BalkaNova

Noen sanger er mer catchy en andre sanger, uten at man kan forklare hvorfor. En av de sangene er den makedonske hitlåta Ako umram il zaginam. For mange år siden fant jeg den innspilt med Shlomo Carlebach, den syngende rabbien. Etter det har jeg jevnlig nynnet på den. Låta ligger ikke ute med ham, men jeg fant en hyggelig versjon av Heart Beats som var litt mer akustisk og litt mindre synth-jiddish-syrete enn Shlomo sin versjon. Så jeg valgte liksågodt hele albumet som ukas album. En kjapp gjennomlytting viste nemlig at flere av låtene på plata er i skjeve taktarter. Hurra!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>