Tennis med Tönnies Telemark og Tønsberg Turnè

Som tidligere nevnt spiller jeg i et ukuleleband med Tone og Ann-Christin. Vi har spøkefullt kalt bandet “Tennis med Tönnies”, og etterhvert lagt oss opp et repertoar på åtte sanger, i minst fire tonearter.

I vår ble det litt spilling i Bø, og da fikk vi noen forespørsler om spilling i sommer. Vi takket selvsagt ja, og hele sommeren har gått med til å glede seg til disse konsertene. Nå er de overstått, og vi har hatt det kjempeartig! Blogger kanskje mer om det senere, om jeg får sneket til meg noen av bildene som Silve og Tone tok. Foreløpig har jeg bare dette bildet, sakset fra Varden (en avis i Telemark).

I midten sitter Kjell, en av medstudentene våre fra Bø, og en av de som er aktive i arbeidet med Telemarkfestivalen hvor vi spilte buskspill nå på Lørdag. Artige greier!

One thought on “Tennis med Tönnies Telemark og Tønsberg Turnè

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>