Utsikter

I vårt lille hus har vi noe vi aldri har hatt før: utsikt! Uansett hvilken retning vi ser ut av vinduene i, så er det fjell eller hav eller trær eller marker. Det er rett og slett deilig.

I dag er været litt underlig, med sol og regn om hverandre. Hadde ikke så lyst til å gå ut, så det ble noen utsiktsbilder tatt gjennom vinduene.

Baksida av huset. Det lille uthuset har visst vært hønsegård for ca 10 år siden. Steiroheia i bakgrunnen.

Fra det ene stuevinduet. Litt refleksjoner av Marianne i dette bildet, men det er jo bare en bonus.

Det andre stuevinduet. Jeg skal henge opp fulgemat dette treet, så har jeg noe å kikke på til vinteren.

Her er vår lånte gardin, pluss det første jeg kjøpte til huset: en hvit lampe som lyser fine blomstermønster når det er mørkt.

Gjennom kjøkkenvinduet er det mest bare bærbusker og ugress. Tenker vi tar en opprydding der til våren. Dessuten har vi et trehus baki der et sted! Med taustige!

2 thoughts on “Utsikter

  1. Åååh, herregudamann så koselig da, Marianne. :) Hvor er dette? Klør meg skakk, men klarer liksom ikke å skjønne helt hvor det er. Lalala. Alt for lenge siden jeg har vært på Sortland og Vesterålen. Vil dit nå!!! :) Vinteren der er herlig, sant? Spesielt når man slipper å gå så langt til skolen, tihihi. :)
    Kommer det interiørbilder, kanskje? :)

    1. Herlig med vinter, men jeg håper snøen vil vente litt til. Vi må bestille brøyting til vår 50 meter lange vei så vi kommer oss på jobb om morgenen. Si ifra om du er innom Vesterålen. Vi har gjesterom, rødvin og masse fin musikk. :D

      Skal ta interiørbilder innen ikke så alt for lang tid. Først må vi få litt mer bokhyller og kommoder, så ikke de udekorative pappeskene med bøker, permer og ledninger kommer med :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>