Slå et slag for ditt husflidslag

Det gjorde jeg i helga! Vi skulle ha stand på den lokale frivillighetsmessa, og jeg tilbydde meg å ta med rokk og ull og spinne på utstilling. Som sagt så gjort; jeg tok rokken i bilen, og pakket en kurv full av ting jeg har spunnet pluss litt verktøy. Så laget jeg noen eksempler som viste hvorfor man vasker og tvinner garn. Vi hadde også med en vev, pluss noen av tingene vil lodder ut til julearrangementet.

Her sitter vi:

Og litt spinneaction:

Og vi vant faktisk beste stand! Ikke verst, synes jeg. Premien var en eske med kaffe, så nå kan vi gå mørketida i møte i full koffeinrus.

3 thoughts on “Slå et slag for ditt husflidslag

  1. Oooh, så spennende å se deg i action! Og jeg kan tenke meg til at dere vant beste stand, det er jo så uvanlig det du gjør. Fortalte det til svigermor, og hun døde nesten litt så imponert ble hun!! :)
    Klart jeg sier ifra om jeg kommer valsende innom Sortland en dag, kjenner jeg savner der sånn. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>