Rokkedrømmer

Nå har jeg spunnet i over ett år, og har klart å få to rokker. Den ene er fra begynnelsen av 1900-tallet, den andre er fra rundt 1940-50, vil jeg anta. Begge er fine og brukbare, men de er ikke 100% funksjonelle i forhold til moderne behov. Det har jo skjedd mye på teknologifronten siden 50-tallet, og også på spinneteknologifronten.

Jeg har begynt å drømme om å eie en helt ny og moderne rokk. En som man kan lage mange forskjellige typer garn på, som jeg kan ha 3-4 sneller til (og enda flere hvis jeg vil), kjøpe forskjellige vinger og ekstrautstyr til, og som ikke knirker og gynger.

I helga skal jeg nedover til Lillehammer, og da skal jeg kikke litt på rokkene de har der. Jeg tror jeg har lyst på en castle wheel rokk. De er mest kompakte, og det er størst utvalg. Akkurat nå heller jeg mot en Louet S10, mest fordi prisen er ok (4700kr). Og så er den veldig fin da!

Vi får se hva slags rokk jeg drømmer om når jeg kommer tilbake fra Camp Pluckyfluff.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>