Hoptimist og bokkjøp

Camp pluckyfluff er overstått! Det kommer bilder og rapport senere. Ville bare poste kjapt dette bildet av bursdagsgaven fra Marianne, en Hoptimist!

Det er et smilende hode på en springfjær, så hvis du føler deg litt nedfor er det bare å gi den en liten dytt. Når den står på bordet og spretter og humrer for seg selv er det vanskelig å ikke smile. Squee! Tusen takk Marianne!

Kan også melde om nytt bokkjøp. Jeg skulle Ikke kjøpe noen bøker mens jeg var på spinnekurs. Nei nei nei. Men siden jeg skulle kjøpe farger til garnfarging følte jeg at jeg måtte kikke litt på fargebøkene for å få inspirasjon. Dårlig idé! Før jeg visste ordet av det gikk jeg ut derifra med denne i posen:

Den er helt nydelig. Masse herlige farger og fornuftige instruksjoner. Gleder meg til å bla i den (mens jeg spiser knekkebrød og nudler, fordi jeg har brukt for mye penger og ikke får råd til mat neste måned).

One thought on “Hoptimist og bokkjøp

  1. Haha, den var fantastisk! Jeg vil ha en sånn. Koseklemmepå. :)
    Kjenner til knekkebrød- og nudelspisingen, jeg er dessverre alt for flink til å kjøpe alt jeg har lyst på. :/ Det går seg heldigvis alltid til. :)
    Gleder meg til å høre om spinnekurset. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>