Enda flere bursdagsvotter

Da Ann Christin i klassen min hadde bursdag nylig ga jeg henne gavekort på hjemmestrikkede votter/sokker. Hun valgte selv mønster og farger. Sokkene gikk ikke så bra; mønsteret var kjipt og resultatet ble skikkelig stygt. Så jeg laget vottene, og har tenkt å gi dem til henne imorgen. Så får jeg heller prøve meg på sokkene en annen gang.

Dette er de mest tradisjonelle selbuvottene jeg har laget. Lillafargen er faktisk den samme som på de forrige vottene. Sammen med hvitt skifter den farge alt etter hvilket lys man er i. Her hjemme under lampa ser garnet nesten blått ut, mens i dagslys er det mørk rosalilla.

Det ser ikke sånn ut, men vottene er faktisk like store, og passer fint på en damehånd. Hurra for å være ferdig med andres votter, sånn at jeg kan lage noen til meg selv :)

Garnet er nok en gang rauma 3-tråds strikkegarn. Neppe jeg skal hamstre en hel bærepose av det når jeg er hjemme på Sortland i helga.

One thought on “Enda flere bursdagsvotter

  1. Nice! De ble kjempefine. Jeg tør ikke sjekke kontoen min etter et sårt etterlengtet besøk på Husfliden i Trondheim tidligere denne uka. Tror jeg har nok garn til det neste halve året, jeg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>